EN
Info
Meny
Gavekort
Forrett
Grillet Sjøkreps fra Midsund
Fermentert purreløk
Estragon
Rossini Caviar
Allergen:
Skalldyr,
Melk,
Fisk
355
,-
Hummer bisque
Grillet hummerhale
'Nduja fra Røros
Allergen:
Skalldyr,
Selleri,
Melk
355
,-
Tartar av reinsdyr fra Stensaas
Tyttebær
Røkt margbein av rein
Sprø potet
Rossini caviar
Allergen:
Bløtdyr,
Fisk,
Gluten
380
,-
Hovedrett
Grillet Sterling kveite
Tørrmodnet 14 dager
Buerre blanc Jura
Sikrogn x Sjøbua
Madeline potet
Allergen:
Fisk,
Melk
645
,-
Selleri
Miso
Jordskokk
Allergen:
Melk,
Selleri
335
,-
Ukens fangst
Presentert av servitør
Allergen:
Fisk
535
,-
Ytrefilet fra Røros
Tørrmodnet 32 dager
Margbein
Norsk andelever
Kantarell
Røkt peppersaus
Allergen:
Melk
675
,-
Skalldyrplateu – det beste av skjell og skalldyr
Varierer ut ifra tilgang på de beste råvarer
Kokken presenterer ved bordet
Allergen:
Bløtdyr,
Skalldyr,
Fisk,
Egg,
Hvete
1250
,-
Dessert
Laurbærbladsorbet
Myse
Bergamot
Earl Grey
Allergen:
Melk,
Egg
220
,-
Brioche pain perdu
Norske bringebær
Brioche fløteis
Allergen:
Melk,
Egg,
Mandler,
Hvete
250
,-
Posjert pære
Mascarpone
Vanilje rom is
Krystallisert hvit sjokolade
Allergen:
Melk,
Sulfitt
225
,-
Osteservereing ved bordet
Utvalg av våre beste oster
Med egnet tilbehør
Allergen:
Melk,
Hvete
355
,-
Kaviar og østersmeny
Østers
Fine de Claire Frankrike 85,-
Chebooktook Canada 65,-
Serveres med sjalottløk syltet i redusert Jura vin,
egen fermentert hotsauce & sitronbåter
Allergen:
Bløtdyr
Rossini Kaviar
Baeri 50g 1550,-
Oscietra 50g 2150,-
Oscietra gold 50g 3150,-
Allergen:
Fisk
Trio
Tre smaker fra kjøkkenet presentert av servitør
Allergen:
355
,-
Snacks med dip
Geitost
Sjøbua blend sikcaviar
Sprøtt klippfiskskinn fra Dybvik
Allergen:
Fisk,
Melk
465
,-
En skje med kaviar fra vår kaviartralle
Baeri 5 gram
Allergen:
Fisk
155
,-
Sikkaviar Sjøbua X Femund
50 gram
Smørstekt brioche
Pisket rømme fra Rørosmeieriet
Allergen:
Fisk,
Melk,
Hvete
395
,-